7 čaker

7 chakras

7 čaker

(uravnovešanje čaker)

14.99 

Sedem čaker predstavlja sedem energijskih centrov v tvojem telesu. Telesu pomagajo se povezovati z vesoljno energijo. Vsaka od sedmih čaker napaja z njo povezane pomembne organe v tvojem fizičnem telesu, zato je pomembno, da so čakre energijsko pretočne, saj lahko le tako v telesu obdržiš ravnovesje. Stres, žalost, škodljive navade, nezdrava hrana in podobno so dejavniki, ki ustvarjajo blokade v čakrah. Olje ti zaupa, da na tem področju ukrepaš ti, le-to pa te bo podprlo pri energijskem toku skozi tvoje čakre. Naj bo to pozitiven tok in naj ti prinese le dobro počutje.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1397 Kategorija:

Zgodba izdelka

S čiščenjem čaker daješ tako telesu kot tudi duhu potrebno količino energije, hkrati pa odstranjuješ blokade, ki povzročajo čustvene ali fizične izzive. Čakre lahko čistiš z meditacijo, vizualizacijo, namenskim dihanjem … Tudi nadangela Rafaela lahko prosiš, da jih prečisti zate in z veseljem ti bo priskočil na pomoč. To olje ti bo s priloženim obredom pomagalo ravno pri tem. In tvoja energija je ponovno obnovljena.

UPORABA:

Uporabi izparilnik (vroč ali hladen), v katerega kaneš 5 kapljic (ali pa po potrebi več) tega čudovitega olja in se prepusti eteričnim čarovnijam, katere ustvarja ta čudovita dišava. Olje prihaja iz ekskluzivne in povsem naravne linije, ki je prijazna človeku, okolju in živalim. Seveda pa lahko olje dodajaš tudi tvojim unikatnim izdelkom, kot so mila, esence in še in še. Z oljem ti pošljem še posebno, spisano aktivacijo njegove energije in kartico z mojim blagoslovom.

Volumen: 10ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “7 čaker”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila