7-chakras-2

7×7 čaker

Energijska razbremenitev

9.99 

To so palčke, ki čistijo čakre z pomočjo visoko-frekvenčnih energij. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo dvigaenergije v čakrah. Njihov vonj je prijeten in prinaša izjemno energijsko razbremenitev. V eni šktalici je 7 različnih kompletov palčk – za vsako čakro svoj komplet.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 1263 Kategorija:

Zgodba izdelka

Sedem čaker predstavlja sedem energijskih centrov v tvojem telesu. Telesu pomagajo se povezovati z vesoljno energijo. Vsaka od sedmih čaker napaja z njo povezane pomembne organe v tvojem fizičnem telesu, zato je pomembno, da so čakre energijsko pretočne, saj lahko le tako v telesu obdržiš ravnovesje. Stres, žalost, škodljive navade, nezdrava hrana in podobno so dejavniki, ki ustvarjajo blokade v čakrah. Angeli ti zaupajo, da na tem področju ukrepaš ti, palčke pa te bodo podprle pri energijskem toku skozi tvoje čakre. Naj bo to pozitiven tok in naj ti prinese le dobro počutje.

To so palčke, ki čistijo čakre z pomočjo visoko-frekvenčnih energij. Poleg palčk prejmeš spisano aktivacijo dviga energije v čakrah. Njihov vonj je prijeten in prinaša izjemno energijsko razbremenitev. V eni škatlici je 7 različnih kompletov palčk – za vsako čakro svoj komplet.

ZAKAJ REDNO UPORABLJATI ETERIČNE PALČKE?

Naše palčke so najvišje kvalitete, ročno izdelane in okolju prijazne. Ponašajo se s čudovitim vonjem. Energijske palčke se že stoletja uporablja za dvig energije prostora in aure, odpravljanje negativne energije, za njih pa velja tudi, da v prostor privabljajo pozitivno podporo eteričnih bitij. Ugodno vplivajo tudi na dobro počutje, spanje, prinašajo čustveno umiritev in odpirajo duhovno zavedanje. Zaradi dodanih eteričnih olj tvoj prostor ne samo diši, temveč številna eterična olja in zelišča vsebujejo tudi antibakterijske lastnosti, kar pomeni, da je uporaba energijskih palčk učinkovit način za čiščenje zraka. Eterične palčke izberi glede na to, kaj je tisto, kar trenutno najbolj potrebuješ. Vse naše palčke pridejo k tebi z aktivacijskim obredom, ki je kratek, a učinkovit. Četudi na določen dan ne izvajaš duhovne prakse, vsaj prižgi energijsko palčko in frekvenca prostora se ponovno vrne na uravnoteženo mesto, kjer pride do obnovitve pozitivne energije.

Volumen: 15g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “7×7 čaker”

V košarico ste dodali:

Nebeška e-obvestila

Pridruži se družini čudovitih energijskih izdelkov, prejmi darilni bon in bodi obveščen(-a) o vseh novostih, ki božajo tvojo dušo in srce. Ko povabiš nebeške energije v svoj dom ali podariš darilo z ganljivim sporočilom.

@

close-link
Nebeška e-obvestila