3d tarot

tarot 3d
tarot 3d 1

3d tarot

20.00 

Predstavljamo ti posebne 3D tarot karte, kakršnih še ni bilo. Vseh 22 tarotovih junakov in simbolov preko teh kart predaja jasna sporočila, ki so namenjena tistemu, ki jih obrača. Tarot s temi kartami odpira popolnoma nove dimenzije jasnovidnih uvidov in spoznanj.

Zaloga: Na zalogi (se lahko naroči) Šifra: 1132 Kategoriji: ,
Dolžina: 14.5cm
Širina: 8.0cm

Zgodba izdelka

Karte še nikoli niso bile tako drugačne! Ta omejena serija 3d Tarota tokrat prinaša večdimenzionalni vpogled v sporočila, ki jih karte razkrivajo. Postavi jim zate pomembna vprašanja, kajti v tvojo energijo bodo poslale odgovore. Že dolgo časa je tarot ena izmed tistih mističnih ved, ki ljudem pomagajo razumeti energijske skrivnosti življenja. Na teh spektakularnih trodimenzionalnih kartah podobe norca, ljubice in ostalih 22-ih glavnih likov oživijo močneje kot kadarkoli prej. Te karte tako razkrivajo odgovore glede zdravja, odnosov, ljubezni, ciljev in karier. Vsaka karta pa je čudovito grafično oblikovana tako, da je sporočilo resnično jasno.

V kompletu je 22 kart, izmed katerih pa je vsaka oblikovana s posebno tehnologijo lečastega tiska, zaradi katerega se doseže 3D učinek.

Podrobnosti

Dimenzije 14.5 × 8.0 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “3d tarot”

V košarico ste dodali: